Gabriel Dumitrașcu. Primul pas a fost făcut! Liderul grupului de consilieri municipali PNL, Cristian Olteanu, unește prima dată opoziția din CGMB pentru un proiect în favoarea locuitorilor sectorului 5.

Liberalii din Sectorul 5 salută decizia Consiliului General al Municipiului București (CGMB) de a achiziționa 40 de locuințe sociale pentru familiile din Sectorul 5. Inițiativa îi aparține lui Cristian Olteanu, președintele PNL Sector 5. Într-un comunicat de presă acesta critică însă nepăsarea primarului Sectorului 5 care ar fi trebui să se implice primul în acest gen de probleme:

”Primarul Zero si-a demonstrat încă o dată incompetența, nefiind capabil să acorde fonduri pentru achiziționarea de locuinte pentru cetățenii cu probleme sociale din sectorul 5. După cum am mai prezentat, în loc să folosească banii sectorului pentru adevăratele probleme ce necesită rezolvare imediată, Florea cheltuie milioane de euro pe petreceri și pe evenimente la care obligă elevii sau angajații primăriei să participe.

Sursa: Facebook . https://www.facebook.com/Gabriel.Dumitrascu.Oficial/