PNL a avut întotdeauna oameni deștepți, cu rezultate care i-au plasat în elita profesională, integrii și devotați binelui comunitații, cu atitudine liberală confirmată în interiorul partidului. De ce nu-i susținem pe ai noștrii? Cui servește vopsirea unui venetic marxist în liberal și propulsarea acestuia în poziția de candidat?  Chiar nu mai ține nimeni cont și de părerea militanților liberali? De ce trenează de 4 luni finalizarea procedurilor interne?
Ultima soluție pentru PMB: asumarea din onoare a candidaturii de către Președintele partidului, dacă există teama că s-ar putea consacra un nou lider liberal.
Până acum, europarlamentarul a spus răspicat că nu dorește să candideze la funcția supremă a Bucureștiului, numai că joi seara, în emisiunea lui Victor Ciutacu, Rareș Bogdan a recunoscut că nu exclude o eventuală candidatură. Totuși, el a precizat că exclude ca PNL să susțină un candidat din afara partidului în cursa pentru Primăria București.

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/ultima-ora-rare-bogdan-nu-exclude-sa-candideze-la-primaria-bucure-ti-eu-ma-opun-ca-noi-sa-avem-un_1369811.html?

Sursa2 : https://www.facebook.com/profile.php?id=100014223128085&__tn_