Lucian Scripcaru, unul dintre miile de liberali cu care ne mândrim, unul dintre miile de liberali adevărați pentru care principiile democrației interne nu sunt negociabile, unul dintre miile de liberali energici care sunt mereu sufletul acțiunilor interne sau publice a fost demis pentru că a refuzat să “sărute mâna” unui președinte interimar, “pus cu mână divină” candidat la europarlamentare, dar care nu a fost la o acțiune electorală a organizației în campanie.Aflați voi, clan de ingrați și neaveniți, ca Lucian și-a consumat timpul și energia pentru PNL, în timp ce voi erați pe nicăieri.
Sunt solidar cu Lucian, alături de sute de liberali adevărați.
Va garantez, lucrurile nu vor rămâne așa!

Sursa: https://www.facebook.com/Gabriel.Dumitrascu.Oficial/

Suntem alături de colegul nostru Lucian Scripcaru, consilier local PNL Sector 5.
Implicare și devotament, aceste calități nu trebuie să lipsească niciunui membru al Partidului Național Liberal, de astfel de oameni avem nevoie!

Membrii de buna credință care au dat dovadă de implicare necondiționată când a venit vorba de apărarea și promovarea valorilor liberale nu trebuie sa fie victime ale unor orgolii absurde.

Nu am depins niciodată de funcții, singurul lucru care ne-a dat încredere și putere de muncă au fost valorile liberale în care credem. Acum, mai mult ca niciodată, avem nevoie de unitate, de mobilizare, de încredere că putem câștiga lupta cu PSD-ul.

Obiectivul nostru este câștigarea unui nou mandat pentru Președintele Klaus Iohannis, iar pentru asta vom lupta în continuare.

Partidul Naţional Liberal este al liberalilor care muncesc pentru partid si Klaus Johannis.

#PrinNoiÎnșine #NoiSuntemLiberali
#PNL↗️