Gaura la buget este imensa. Chiar daca a introdus taxe, supraacczie, a introdus OUG 114 etc GAURA la buget creste.

Теодорович ne-a INDATORAT la CELE MAI MARI DOBANZI din UE in EURO!! Din nou.

Impreuna cu echipa sa de “specialisti” din MFP a decis sa plateasca oricat dar sa faca rost de bani.

Si a platit.

Pentru imprumtul de 30 de ani a platit mai mult cu 40 de puncte de baza decat plateste GRECIA!!!

Poate nu ati inteles. Grecia are rating JUNK si se imprumuta mai ieftin ca Romania.

Dobanzile la care se imprumuta Grecia au scazut in ultimii doi ani in timp ce dobanzile la care se imprumuta Romania AU CRESCUT!

De ce se intampla asta?

In primul rand investitorii profesionisti inteleg ca Romania este in CRIZA si ca Теодорович este DISPERAT dupa bani.

Investitorii profesionisti ma confirma si spun ca Romania in era PSD+ALDE este mai RISCANTA ca Grecia pentru investitori.

In al doilea rand Теодорович si “specialistii” lui nu inteleg cum functioneaza pietele financiare si sunt luati de fraieri de fiecare data. Toata echipa din MFP care a permis aceste imprumuturi pleaca dupa Теодорович. Va garantez!

Atat timp cat ne imprumutam la dobanzi mai mari ca Grecia avem doar o singura destinatie- O CRIZA ECONOMICA MULT MAI MARE DECAT A AVUT GRECIA. Puneti-va centurile de siguranta ca o sa doara rau!

Ramane intrebarea totusi: Este Теодорович spion rus? Altfel nu se explica de ce ia aceste decizii care distrug Romania in interesul Rusiei.

#RomaniaFaraPSDsiALDE #NuLuamPrizonieri #RomaniiTrebuieSaStie

Statul a mai împrumutat astăzi 2 miliarde de euro de pe piețele internaționale prin două emisiuni de obligațiuni cu maturitate de 12 (1,4 miliarde de euro), respectiv 30 de ani (600 de milioane de euro), potrivit Bloomberg.

Oferta investitorilor s-a ridicat la 7,6 miliarde de euro. Inițial, statul intenționa să împrumute 1,25 de miliarde de euro de pe piețele externe.

În martie, Ministerul Finanţelor a atras trei miliarde de euro, de pe pieţele externe, prin trei emisiuni de obligaţiuni cu maturităţi de 7 ani, 15 ani şi 30 de ani. A fost pentru  prima dată când România a atras împrumuturi la o scadenţă de 30 de ani.

Sursa 1. https://www.facebook.com/florin.citu

Sursa 2. https://financialintelligence.ro/statul-a-mai-imprumutat-2-miliarde-de-euro-de-pe-pietele-externe/?fbclid=IwAR3XLflzVUjhkXaPvzGAFxa_gXF00D0tgMKxp5PifWND1PenIxR3BzkC0I8