Florica Chereches, vicepreședintele Comisiei pentru Educație din Camera Deputaților: “PSD continuă să facă rău elevilor din România și blochează, prin intermediul CCR, demersul Guvernului Ludovic Orban de a asigura transportul elevilor la școală! Făcând astfel, PSD afectează copiii din familiile vulnerabile care au probleme în a asigura naveta copiilor lor, ceea ce va duce la creșterea abandonului școlar.După ce, în iunie 2019, Guvernul PSD a dat ordonanța 51/2019 prin care s-a desființat statutul de serviciu public al serviciului de transport intrajudețean, ceea ce făcea imposibilă decontarea navetei școlare, acum blochează intenția Guvernului Orban de a corecta acest lucru. Concret, PSD a contestat la Curtea Constituțională asumarea răspunderii Guvernului pe abrogarea ordonanței nocive, iar judecătorii majoritari ai PSD-ului au îndeplinit „sarcina de partid” și au admis sesizarea depusă de PSD.

Rușine, PSD!