Florica Chereches, vicepreședinte al Comisiei pentru Educație din Camera Deputaților: „Când nu reușește să respecte o lege, ministrul Educației modifică legea! Ministrul Andronescu se gândește din nou la introducerea testelor grilă la examenul de bacalaureat, deși această idee a fost deja aspru criticată atât de elevi și părinții lor, cât și de profesori.În loc să se preocupe de formarea corespunzătoare a profesorilor, atât în ceea ce privește predarea, cât și evaluarea, doamna ministru schimbă metoda de evaluare.”

Când nu reușește să respecte o lege, ministrul Educației modifică legea!

Incapabilă de a găsi soluții concrete la problemele din învățământ, Ministrul Andronescu ne surprinde, în mod regulat, cu afirmații pe care le retrage, adesea, dacă sunt criticate de societatea vigilentă. În loc să se preocupe de formarea corespunzătoare a profesorilor, atât în ceea ce privește predarea, cât și evaluarea, doamna ministru schimbă metoda de evaluare.

Ministrul Andronescu se gândește din nou la introducerea testelor grilă la examenul de bacalaureat, deși această idee a fost deja aspru criticată atât de elevi și părinții lor, cât și de profesori. De data asta, ministrul consideră că testele grilă ar fi soluția miraculoasă prin care s-ar face evaluarea corectă a cunoștințelor absolvenților de liceu, în lumina diferențelor de notare rezultate în urma contestațiilor.

Nu mai faceți experimente și nu vă mai jucați cu viitorul copiilor noștri, doamna ministru! Dați-vă mai bine demisia, și lăsați pe altcineva, mai competent, să conducă destinele învățământului din România!

Citiți declarația integrală aici: https://pnl.ro/go/2UVTik