Fiecare început de an școlar, în ultimii ani, scoate la iveală fragilitatea unui sistem subfinanțat și prost gestionat de PSD.   Îmi doresc să ajungem ca în educație elevul să fie pe primul loc. Profesorii să se bucure de un statut aparte, să poată scoate ce-i mai bun din fiecare copil. Părinții să aibă garanția că școala îi ajută pe copii să ofere baze sănătoase pentru a reuși în viață.  Din păcate, problemele din educație persistă și în acest an:Monica Cristina Anisie, Președinele PNL Sector 2 și Raluca Turcan, liderul Grupului parlamentar al PNL, susținând o declarație de presă despre fragilitatea unui sistem de învățământ subfinanțat și prost gestionat de PSD și despre inițiativele constructive ale PNL în domeniul educației atât în Parlament cât și în Sectorul 2 din București.

#PNLBucurești #PNLSector2
#Educație #PentruoRomânieNormală

Vizionează alături de prieteni sau împreună cu un grup, conferința de presă : https://www.facebook.com/pnl.ro/videos/428868654643709/