Excelența Sa Klaus Iohannis, Președintele României, își lansează mâine, la Alba Iulia, cartea „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”. Dezbaterile vor avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, cu începere de la ora 16.00, fiind urmate de o sesiune de autografe.Accesul la eveniment se face pe bază de invitație. Invitația este netransmisibilă și este valabilă pentru o singură persoană. Rezervările se pot face le tel: 031 620 85 80 sau la e-mail: eu.ro@curteaveche.ro. De asemenea, în ziua de vineri, 07.06.2019, începând cu ora 10.00, de la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia pot fi achiziționate invitații de participare la eveniment.

Construit ca un ghid care prezintă sinteza istoriei Uniunii Europene, a instituțiilor care o definesc, a valorilor ei și a principalelor provocări cu care se confruntă în prezent, volumul „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa” este o invitație la dezbatere, la analiză și cunoaștere, adresată în special celor tineri.

Carte le oferă tuturor cititorilor atât informații de care au nevoie pentru a deveni cetateni europeni implicați, cât și instrumente care să le contureze o poziție articulată față de Uniune și față de viitorul ei.

Sursa: Facebook PNL Alba