Europarlamentarul Rares Bogdan se arata increzator ca PNL poate castiga la viitoarele alegeri lcoale atat Primaria generala a Capitalei, cat si primariile celor sase sectoare ale Bucurestiului. El spune ca Gabriela Firea „va fi fara probleme batuta”, iar pe Clotilde Armand, candidata USR pentru Primaria Sectorului 1, a catalogat-o drept „o gluma”.Cred ca Gabriela Firea va fi fara probleme batuta, chiar daca astazi pare ca inca are rezidual ceva incredere. Va fi batuta in momentul campaniei, ea doar va scadea in urmatoarele luni de zile. Cat despre candidatii din Bucuresti, la sectorul 1 nu are nicio sansa nici Tudorache, iar Clotilde Armand este o gluma, din punctul meu de vedere, candidatul liberal o va spulbera”, a afirmat Rares Bogdan duminica seara, la o reuniune a conducerii PNL Sector 2.

Sursa:  https://www.aktual24.ro/firea-va-fi-batuta-fara-probleme-rares-bogdan-anunta-sfarsitul-regimului-sarmei-din-capitala/?