Florin Cîţu, liderul senatorilor liberali:  “Eugen Teodorovici trebuie să demisioneze urgent! CSAT trebuie să discute urgent cele mai recente declarații ale minisrului. «Ieri (luni, n.red.) eu am dat dispoziție şi am spus: nu ne împrumutăm în piaţă. Că tot am auzit aici ‘ruşinea nu ştiu care’. Nu, încă o dată: Ministerul de Finanţe are sume suficiente pentru a se finanţa. Ştiţi foarte bine – avem sumele necesare în trezorerie pentru a ne finanţa, (…) pentru foarte mult timp, minim şase luni de zile», a declarat Orlando Teodorovici, citat de Agerpres.

În acest moment ministrul finanțelor publice a anunțat trei lucururi:

– în șase luni o să ramână fără bani – FALIMENT.

– această informație o să fie folosită împotriva României de speculatorii internaționali care acum știu cât ne putem proteja

– fără să avem o rezervă, peste șase luni România va trebui să plătească prețuri astronomice pentru a se împrumuta sau să se împrumute de la FMI.

CSAT trebuie să clarifice daca Eugen Teodorovici a dat voit semnalul către speculatori că România rămâne fără bani în șase luni de zile și dacă a premeditat să pună România în brațele FMI.

#RomâniaFărăPSDșiALDE