Florin Cîţu, senator al Partidului Național Liberal: Românii trebuie să știe❗️ Dați mai departe❗️ Eugen Teodorovici speriat și disperat fuge de răspundere.

ℹ️ Cel care ocupă, cu numele doar, postul de ministrul al finanțelor, a ieșit cu un atac ireal la adresa Președintelui României.

Frica il paralizează pe acest domn și îi încetoșează mintea.

Dar are tupeu doar în studiorile televiziunilor de #fakenews.

In Parlamentul României FUGE de responsabilitățile funcției pentru care este plătit din banii românilor. Vrea bani fără responsabilitate, ca un adevărat socialist.

ℹ️ I-am cerut la momentul în care se dezbătea bugetul în Parlament să-și asume bugetul prin declarație pe propria răspundere așa cum ii CERE legea (nu pentru că ii spun eu, senatorul Florin Citu).

Nu a avut curaj și a aruncat declarațiile pe jos. Dacă ar fi semnat acum ar fi avut dosar penal. Dovada este în legea Plafoanelor care a fost declarată NECONSTITUTIONALĂ în ansamblul sau de CCR.

Și nici nu are curajul să ne prezinte în detaliul datele pentru execuția bugetară din 2018. La Senat încearcă pe toate caile să oprească comisia de ancheta pe care am cerut-o pentru execuția bugetară. Este paralizat de frică.

ℹ️ Uitați-vă la omul de stat cum fuge de răspundere în Parlamentul României. Vrea doar banii și funcția dar nu și responsbilitatile. Ca orice om mic și fricos.

Dați mai departe! Românii trebuie să știe! România trebuie să-l cunoască pe cel care vrea doar bani și funcție fără responsabilități.

Vă garantez că toți cei care au mințit în Parlament, au măsluit date, și au abuzat de funcția lor în guvern vor răspunde personal.

#RomaniaFaraPSDsiALDE

P.S. urmează episodul 2, tot despre acest “curajos”.

vizionați mai jos video: https://www.facebook.com/pnl.ro/videos/414310022638562/