Cristian Bacanu, președintele Comisiei Juridice a PNL București – interviu pentru Ziare.com, preluat de prestigioasa publicație DW Deutsche Welle:  “Este prima oară, după 2 ani și jumătate de guvernări PSD-ALDE, când avem șansa să dăm un vot de blam acestor indivizi care au pus mâna pe panoul de comandă al României.”

Cristian Bacanu ii indeamna pe alegatori sa voteze la alegerile din 26 mai candidati seriosi, integri, buni profesionisti, capabili sa negocieze in familiile europene, astfel incat “sa NU ne asumam singuri un statut de tara de mana a doua” si sa nu pierdem oportunitatile pe care le avem.   Mai mult, alegerile din 26 mai vor avea un impact major si pe plan intern, spune el.

“Este prima oara (dupa 2 ani si jumatate de guvernari PSD-ALDE) cand avem sansa sa dam un vot de blam acestor indivizi care au pus mana pe panoul de comanda al Romaniei”

Sursa: https://www.dw.com/ro/ziarecom-la-alegerile-din-mai-se-joaca-si-soarta-romaniei-interviu-cu-cristian-bacanu-pnl/a-47288389?fbclid=IwAR1A7EFO_4St5eFHmyBcVRuXEuD7eaCcjeW6X0fDENDd0YPcscJGYkbxnqs