Potec Petrisor, prim-vicepreședintele Organizației Municipale a PNL Galați: „Este inadmisibil ce se întâmplă, mai ales, acum, pe ultima sută de metri a mandatului său de primar. Pe zi ce trece, Ionuţ Pucheanu refuză orice dialog, orice propunere venită de altundeva decât din sediul PSD. Ieri, colegii mei din PNL, consilieri locali, au fost sfidaţi, apoi, ignoraţi, pe acest subiect, chiar dacă motivarea amendamentului lor era foarte bine documentată.”
#PNL

Mai pe scurt, ce nu face un primar cu o gândire oablă, obişnuit să invite poporul la circ şi pâine, nu oricând, ci… atenţie!… fix înainte de alegerile locale din 2020. Unde? La un mic si-o bere, musai la bâlciul jalnic, înţesat de gherete, corturi şi alte improvizatii ordinare demne de un oraş de mâna a treia. Trai neneacă pe banii babachii! Chermeză de partid mascată să fie, pe banii contribuabilului cocoşat de taxe şi impozite!

Sursa:
https://www.expressdedunare.ro/curat-murdar-pucheanu-si-psd-au-decis-zilele-galatiului-vor-fi-sarbatorite-de-anul-acesta-in-jurul-datei-de-6-iunie-opozitia-si-societatea-civila-critica-aceasta-decizie/?fbclid=IwAR0YuhJcTaDfJHFFqniDf7GBQn9Q3YceJOyRGJYcgmTmr0c1i-y7hAEoXWI