Costel Alexe, deputat al Partidului Național Liberal și președinte #PNL Iași:   „După lungi tergiversări, presiuni și eschivări, Ministerul Justiției mi-a răspuns la interpelările adresate pe tema recursului compensatoriu, adrese făcute în repetate rânduri pe parcursul anului 2018!

‼️#RomâniaInfractorilor, promoția PSD-ALDE, sub atenta coordonare a dirigintelui Tudorel Toader în cifre reale:
‼️ În perioada 19.10.2017-23.11.2018 au fost puși în liberate 13.267 (!!!) de deținuți, din care 650 au recidivat în primele luni:
➡️Furtul calificat – 234 de cazuri
➡️Furtul – 40 de cazuri
➡️Înşelăciunea – 18 cazuri
⚠️Tâlhăria calificată – 92 de cazuri
⚠️Tâlhăria – 56 cazuri
‼️Omorul – 10 cazuri
‼️Omorul calificat – 8 cazuri
‼️Violul – 17 cazuri
⚠️Ultrajul – 9 cazuri
⚠️Conducerea unui vehicul fără permis de conducere – 28 de cazuri
⚠️Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe – 11 cazuri

Toate aceste atrocități, bătrâni și femei terorizate în scări de bloc, oameni uciși ziua în amiaza mare pe stradă, crime odioase, sechestrări și violuri abominabile s-au comis exclusiv datorită legii lui Tudorel Toader, o lege care încurajează încălcarea legii și ridiculizează efectiv prevederile codului penal!
Anul de detenție în România a ajuns să fie la 9 luni și jumătate, ba mai mult în loc să își ceară scuze public pentru nedreptățile comise, cinicul Tudorel Toader promite alte câteva promoții de infractori eliberați.
Amnistii, grațieri și legi date cu dedicație pentru albirea lui Liviu Dragnea și a corupților care au prăduit statul român!

#NuNeReprezinta #Rusine #PSD #ALDE #Infractori