Declaratie de presa  primită de la domnul deputat Dumitru Oprea (Grupul parlamentar al PNL)
Dăncilă reînvie propaganda lui Liviu Dragnea .Poate că pentru o parte dintre români, pierderea alegerilor europarlamentare de către liderii PSD ar fi trebuit să aibă ca efect cel puţin schimbarea atitudinii guvernului, în frunte cu prim-ministrul Dăncilă. Adică vor încerca măcar să pară că nu mai este preocupat exclusiv de teme precum Justiţia sau „statul paralel“.

Evoluţiile recente ale mai nou candidatului prezidenţial V.V. Dăncilă ne demonstrează că temele vehiculate de la preluarea guvernării de către PSD şi ALDE nu se vor schimba. Aceste partide vor merge departe, mână în mână, abordând acelaşi discurs împotriva majorităţii propriului popor. Un exemplu elocvent îl constituie tratamentul evenimentelor din 10 august 2018. Șansele ca documentele aflate în posesia Ministerului de Interne să fie desecretizate în sprijinul anchetei procurorilor par tot mai mici, iar găsirea vinovaţilor încă prea departe. Iar zădărnicirea aflării adevărului va trebui să se constituie într-un nou motiv de anchetă din partea instituţiilor abilitate.Privind spre campania prezidenţială, ne putem aştepta ca doamna Dăncilă să îşi păstreze „sângele rece“ şi să reia teme dragi domnului Dragnea, de care se leapădă acum – cel puţin la nivel propagandistic. Nu va mai trece multă vreme şi, în faţa camerelor de luat vederi, va denunţa „statul paralel“, „loviturile de stat“. Este chiar de aşteptat să apeleze din nou la serviciile de agresare verbală oferite până acum de extremiştii înlăturaţi de la conducere, de la Codrin Ștefănescu şi Șerban Nicolae, până la Eugen Nicolicea ori Olguţa Vasilescu. Poate chiar îl va reevalua şi pe Liviu Pleşoianu în postura de viitor prim-ministru.E clar că nu mai există cale de întoarcere, de reînnoire sau de curăţare a PSD-ului. Liviu Dragnea a reuşit ceea ce poate nici un alt preşedinte pesedist nu a izbutit: spălarea pe creier a partidului cu inducerea fricii de himere, precum Soros sau „statul paralel“, destructurarea oricărei linii de competenţă în sânul partidului şi, ca urmare, îndepărtarea de propriul electorat.Doamnei Dăncilă, pentru a avea o şansă oarecare la prezidenţiale, nu îi mai rămâne decât să se cocoaţe din nou pe valul de ură şi de propagandă pe care l-a creat Liviu Dragnea, ajutat de maşinăria infernală plătită din fondurile Autorităţii Electorale! Să ne aşteptăm să auzim, din nou, despre lovituri de stat, omul negru Soroş, oculta mondială, ca pe vechi şi nemuritoare şlagăre ale lui Dragnea, de data aceasta în intepretarea candidatului PSD la preşedinţie, doamna Viorica Dăncilă.