La nicio zi de la adoptarea OUG „Toader”, deși nepublicată în Monitorul Oficial, Secția Specială galopează și cere DNA să ii transfere musai Dosarul Tel Drum în integralitate si în original, dosar în care Liviu Dragnea este cercetat de către DNA pentru o fraudă cu fonduri europene.

Dragnea nu e magistrat, nici ceilalti suspecti nu au calitatea de magistrat.

Adina Florea, procurorul propus la șefia DNA, fără succes, ca la RR-urile studențesti, de ministrul justitiei, invoca că are nevoie de dosarul Tel Drum să se uite prin el, sa vada daca sunt ceva probe pe care să le foloseasca prin alte dosare care privesc magistrati!

România e stat de drept european ori „holdingul juridic” al lui Dragnea -Toader&Co în care politicienii comandă si slugile execută?

Legea 304/2004 (art.88ind.1): Sectia pentru investigarea magistratilor are „competenţa exclusivă de a efectua urmărirea penală pentru infracţiunile săvârşite de judecători şi procurori, inclusiv judecătorii şi procurorii militari şi cei care au calitatea de membri ai Consiliului Superior al Magistraturii.
(2) Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie îşi păstrează competenţa de urmărire penală şi în situaţia în care, alături de persoanele prevăzute la alin. (1), sunt cercetate şi alte persoane”.

Magistratul cercetat de Sectie trebuie sa fie parte in acelasi dosar cu alte persoane cercetate.

Un argument in plus care arată foarte clar, chiar pe față, cine este beneficiarul Ordonantei de Urgenta initiate de ministrul Toader: liderul PSD Liviu Dragnea.

Nu se mai ascunde nimeni, e la lumina zilei, din păcate. Ministrul Toader l-a ajutat pe Liviu Dragnea „să fie mai presus de lege.”

Sursa : https://www.facebook.com/groups/1707551386152055/ Iulia Scântei ,