Dragi liberali, să-i urăm bun venit domnului Alexandru Andrei, un deputat abia plecat din PSD şi ajuns direct la PNL. Redutabil orator, valoros profesionist in domeniul Apărării, domnul deputat a aterizat din PSD direct în funcția de prim-vicepreşedinte al PNL.Giurgiu.
Trebuie admis că retorica ”niciun blat cu PSD” funcționează nemaipomenit, acesta nu este blat ci doar adopție! Bine ați venit în rândurile liberalilor autentici!Liberalii s-au întâlnit luni, 1 iulie, în ședința Biroului Executiv al partidului, unde au decis, potrivit unor surse politice, să prelungească mandatul lui Dan Motreanu de preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene PNL Giurgiu.
  În cadrul aceleiaşi şedinţe, deputatul Andrei Alexandru a fost numit prim-vicepreşedinte interimar al PNL Giurgiu şi a fost desemnat un nou Birou Politic Judeţean.
 Postul de prim-vicepreşedinte era vacant din toamna anului 2017, după demisia lui Noruţ Stănişteanu.