↗️Dovada prin care se poate vedea clar cum, prin păcăleala celor de la #PSD si #ALDE, fiecare pensionar pierde din banii care i se cuvin CONFORM LEGII:

ℹLa o pensie de 1000 de lei, majorarea cu 9% de la 1 ianuarie (prevăzută de lege) ar fi însemnat un plus de 90 de lei pe lună, adică un total de 1080 de lei într-un an. Cu propunerea celor de la PSD-ALDE, de majorare a punctului de pensie cu 15% doar de la 1 septembrie, se obţine o mărire de 600 de lei. Deci, la o pensie de 1000 de lei, fiecare pensionar pierde 480 de lei în anul 2019.

ℹLa o pensie de 1500 de lei, majorarea cu 9% de la 1 ianuarie (prevăzută de lege) ar fi însemnat un plus de 135 de lei pe lună, adică un total de 1620 de lei într-un an. Cu propunerea celor de la PSD-ALDE, de majorare a punctului de pensie cu 15% doar de la 1 septembrie, se obţine o mărire de 900 de lei. Deci, la o pensie de 1500 de lei, fiecare pensionar pierde 720 de lei în anul 2019.

ℹLa o pensie de 2000 de lei, majorarea cu 9% de la 1 ianuarie (prevăzută de lege) ar fi însemnat un plus de 180 de lei pe lună, adică un total de 2160 de lei într-un an. Cu propunerea celor de la PSD-ALDE, de majorare a punctului de pensie cu 15% doar de la 1 septembrie, se obţine o mărire de 1200 de lei. Deci, la o pensie de 2000 de lei, fiecare pensionar pierde 960 de lei în anul 2019.