Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al #PNL: Incredibil❗Tupeu maxim❗ Disperare la Ministerul Finanțelor Publice! Eugen Teodorovici face cea mai mare imbecilitate din cariera lui de aberații fiscale și economice.

ℹ Agenția Standar&Poor’s va schimba pespectiva ratingului României de la Stabil la Negativ. Este o lovitură cruntă pentru economia României care va duce la scumpirea creditelor și la abandonul investițiilor private din țara noastră.

Ce face ministerul Finanțelor, condus de un bufon cu aere de finanțist, în ajunul unui astfel de anunț catastrofal pentru economie, este de-a dreptul sinucidere politică și economică.

Într-o încercare disperată de a atenua impactul deciziei S&P privind ratingul României „scurge” în presă anunțul agenției S&P, cu interpretarea care să-i scoată pârleala lui Teodorovici.

În informația despre anunțul S&P sunt accentuate cauzele menționate de experții agenției în trecut care ar putea duce la schimbarea perspectivei de rating, respectiv ”incertitudinile politice” și ”dezechilibrele externe”.

Considerații firești și chiar banale într-o astfel de analiză sunt aruncate acum la presă pentru a pregăti atacul de mâine al lui Teodorovici la ”alții”.

În mod insiduos, se sugerează că schimbarea perspectivei de rating pentru România ar putea fi determinată de incertitudinile legate de bugetul de stat și alte riscuri externe.

ℹ REALITATEA este cu totul alta și vă prezint acum adevărata cauză care a dus la înrăutățirea ratingului pentru România.

Agenția S&P poartă de mai mult timp discuții cu reprezentanții ministerului de Finanțe cu privire la efectele OUG 114 și au informat Guvernul că dacă nu se modifică ordonanța, aceasta va duce la shimbarea perspectivei de rating a României de la Stabil la Negativ.

Ministerul Finanțelor, inițial a cerut mai mult timp experților S&P pentru evaluare pentru că vor să modifice Ordonanța 114 dar în final nu i-au convins și i-au ignorat.

Decizia S&P înseamnă că incompetenții și analfabeții economici care conduc Guvernul României, în frunte cu Darius Vâlcov și Eugen Teodorovici, nu au reușit să demonstreze impactul pozitiv al OUG 114 pentru economie.

Prin urmare, principala cauză pentru schimbarea perspectivei de rating a României din partea agenției S&P este Ordonanța de Urgență 114, așa cum urlă toată lumea încă de la începutul anului, iar acești idioți sunt paraleli.

(❗) Mesajul este foarte simplu: abandonați această guvernare dezastruoasă și lăsați economia în pace!

#StopMinciuna #OpritiOUG114 #Analfabetii