Pe toate canalele media continuă jăluiala cu și despre PSD urmare a demisiilor din partid. Până la un punct este justificată această jăluială, fiind vorba de zeci de parlamentari, foști miniștri, primari, consilieri sau președinți de filiale ale PSD.

Și spun „până la un punct” pentru că mulți par să ignore unde anume pleacă PSD-iștii. La partidul lui Ponta, un alt PSD cosmetizat.

Citesc cu stupoare și cu stare de greață fecundă declarațiile șobolanilor roșii care părăsesc corabia scufundată nu doar de statul-paralel Dragnea-Vâlcov, ci chiar de PSD-iștii dezertori. Pentru că nu trebuie ignorat faptul că ei înșiși au fost cei care au girat și au pus umărul în susținerea anomaliilor propriei guvernări, cea mai catastrofală pentru România ultimilor aproape 30 de ani.

Fostul premier Mihai Tudose susține că din cauza problemelor penale pe care le are Liviu Dragnea, întreg partidul a devenit preocupat doar să îngenuncheze justiția pentru a-l salva pe liderul PSD.

Și mai are tupeul să spună că oamenii au dreptate să protesteze în stradă și califică drept foarte gravă situația din 10 august, când jandarmii au fost puși să bată cetățenii.

Însă este firesc să mă întreb: unde a fost Tudose când românii erau măcelăriți de Jandragneria PSD? Unde a fost „vocea” Tudose când copiii, femeile, bătrânii, oamenii de cultură și ziariștii români sau străini erau gazați și bătuți cu bastoanele? Este o întrebare retorică, desigur, răspunsul îl cunoaștem cu toții.

Deputatul PSD Octavian Petric (Satu Mare) apare în media cu o declarație la fel de hilară ca cea a lui Tudose. „Nu pot să accept şi să văd cum persoane certate cu legea, care au boicotat la ultimele alegeri partidul punând candidaţi împotriva candidaţilor noştri, revendică funcţii în conducerea partidului, se erijează în negociatori în numele PSD şi numesc persoane în funcţii cheie, cu susţinere de la Bucureşti” și descrie situațiile de la nivelul organizațiilor județene ca fiind „toxice”. Românii strigă de trei ani că țara a devenit toxică și otrăvită din cauza lui Dragnea.

Despre descompunerea PSD se văicărește și baronul de Dâmbovița, Adrian Țuțuianu citat de Podul.ro: „Căderea și descompunerea PSD sunt urmările managementului total deficitar al lui Liviu Dragnea, care este preocupat, în principal, de agenda sa paralelă și de eliminarea adversarilor. Derapajele lui Dragnea sunt dublate de gafele permanente de la Palatul Victoria, gafe care ne-au făcut de râsul lumii. PSD girează o guvernare foarte, foarte slabă, iar toate aceste erori comportă un efect de bumerang pentru partid.” Tot Țuțuianu anunță că alte „nume sonore” vor părăsi PSD-ul în următoarele zile. Dar când România a strigat în stradaă din sute de mii de piepturi despre derapajele lui Dragnea, unde a fost Țuțuianu?

Asistăm așadar la un șir lung de demisii din partidul lui Dragnea, strigate mai tare ca darul de nuntă.

Iar demisionarii se prezintă în fața românilor luându-și fața de victime ale lui Raspunzel de la Teleorman. Penibil și grotesc spectacol, în care ne sunt servite scuze dezumflate și putregăite! Culmea culmilor este faptul că PSD-iștii de lângă Dragnea nu lansează niciun fel de atac la Victor Ponta!! Răspunsul este evident, trebuie doar să căscăm ochii larg pentru a-l vedea!

În vara anului 2018 întrebam un social-democrat (Florian Ioniță, director Piața din Tecuci, apropiat al senatorului PSD Ionel Daniel Butunoi), care se pronunțase împotriva lui Dragnea proslăvindu-l pe Victor Ponta, dacă au luat în calcul varianta dezintegrării forțate/artificiale a PSD doar pentru o repliere sub o altă denumire, în cazul de față PRO România, strategie menită a curăța imaginea terfelită a PSD. A negat, deși argumentele pe care i le-am adus la vremea respectivă erau evidente și justificate.

Astăzi, suntem martori la „profeția” mea de atunci. Și de ce spun „ profeție”? Pentru că nu cred nici măcar o secundă că planul este altul. Ne vom trezi în toamna anului 2019 cu un neo PSD aliat cu Pro România, poziționați contra Opoziției și desigur contra candidaților de Dreapta.
Praful în ochi aruncat românilor în aceste momente de criză politică artificială în care pare să se regăsească PSD și aplombul pe care pare să îl aibă Pro România nu fac altceva decât să inducă o stare de relaxare electoratului de Dreapta.
Și mai conduce la ceva care va fi o „cărămidă” importantă în toamnă: mulți români, și aici nu mă refer la membri actuali sau foști PSD, aderă la partidul lui Ponta considerându-l o portiță spre „altceva”. Este doar un joc politic al PSD, care dovedește încă odată că are resurse inepuizabile de a se regenera, chiar și sacrificându-și, de ochii lumii, trandafirii.

Cartelul TelDrum-Dragnea&PSD nu iese din scena politică definitiv, oricât de mult și-ar dori marea majoritate a românilor! Pentru interesele sunt mult prea mari și pentru că încă mai au de furat!

Avem deci un PSD care ușor poate fi comparat cu un nimfoman sado-masochist, care din dorința de a se salva, și-o trage singur, se victimizează și se poziționează în așteptarea orgasmului.

Din nefericire pentru România, opozanții social-democraților s-au lăsat cuprinși de euforia demisiilor din PSD! Iar plata ignoranței politicienilor din Opoziției va fi suportată tot de români.

(Harta: cu roșu sunt notate județele cu lideri ai PSD (parlamentari, primari, consilieri, lideri de organizații județene) care au aderat la partidul lui Ponta; cu albastru sunt cei urmează să plece la Pro România). Harta migrărilor către Ponta NU ESTE DELOC ÎNTÂMPLĂTOARE!

Sursa : https://www.facebook.com/aidazaharia01/posts/1167991526701565?__tn__=K-R