Antoneta Ioniţă susţine că, printre altele, copiii din Brăila trebuie să beneficieze de programe gratuite after-school şi de alimentaţie diversificată la şcoală, deziderate pe care va încerca să le ducă la îndeplinire.Deputatul brăilean Antoneta Ioniţă (PNL) a anunţat, recent, care sunt priorităţile sale în noua sesiune parlamentară. Potrivit unui comunicat de presă emis de aceasta, atât ea cât şi colegii săi liberali se vor concentra pe măsuri care vizează Educaţia, Sănătatea şi Economia. Ioniţă a precizat că se numără printre iniţiatorii mai multor legi în aceste domenii şi speră că ele vor trece de Parlament. PNL-ista a făcut referire la acte normative care vizează reorganizarea cabinetelor medicilor de familie, proiectul privind recunoaşterea gărzilor medicilor ca vechime în muncă la calculul pensiilor.

“Pentru mine, acesta rămâne un proiect important, care ar remedia o gravă inechitate, în ciuda încercărilor parlamentarilor PSD de a-l îngropa prin sertare”, a afirmat Ioniţă.

De asemenea, aceasta a vorbit despre nevoia de susţinere a unor măsuri de care să beneficieze elevii.

“Copiii şi elevii judeţului Brăila au şi ei nevoie de susţinere. Avem în vedere proiecte care să permită introducerea în şcoli a unei alimentaţii diversificate, de care să beneficieze toţi cei mici, extinderea programului «after school», care să le ofere modalităţi moderne de educaţie, dar care să însemne şi pentru părinţii aflaţi la muncă un confort că-i ştiu pe cei mici în siguranţă. Reglementarea situaţiei transportului elevilor şi profesorilor navetişti şi un sistem eficient de burse, îmbunătăţirea învăţământului profesional, pe fondul unei crize tot mai accentuate, reclamate de piaţa muncii, sunt alte priorităţi pe agenda parlamentarilor liberali”, a mai adăugat deputatul.

Mai mult pe : http://obiectivbr.ro/content/ce-planuri-are-antoneta-ioni%C5%A3%C4%83-%C3%AEn-urm%C4%83toarea-sesiune-parlamentar%C4%83?