Comunicat de presa primit de la domnul deputat Vasile Varga (Grupul parlamentar al PNL) Dacă vă încurcă studenţii, daţi-vă demisia, domnule ministru Cuc! Incapabil să-şi asume managementul defectuos al CFR Călători, Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, iese din nou la rampă cu declaraţii halucinante şi lipsite de realism. Aflat mai tot timpul în căutare de vinovaţi, nu de soluţii, ministrul Cuc i-a luat în vizor de această dată pe studenţi, din cauza cărora ar fi aglomerate trenurile.În realitate, în spatele ipocriziei şi laşităţii ministrului Răzvan Cuc se ascunde lipsa de măsuri concrete şi de investiţii necesare pentru modernizarea transportului de călători. De altfel, situaţia dezastruoasă prin care trece CFR Călători a fost şi principalul motiv al protestului salariaţilor, din 16 iulie 2019. Aceştia au reclamat un deficit de 500 de vagoane pentru transportul de persoane, aspect care pare să nu-l sensibilizeze pe ministrul Răzvan Cuc, preocupat să identifice vinovaţi în orice altă parte numai în ministerul pe care-l conduce, nu.În mandatul său, infrastructura de cale ferată se degradează continuu, CFR călători nu are suficiente vagoane, iar călătoria cu trenul a devenit o adevărată aventură, cu vagoane supra-aglomerate şi întârzieri considerabile. În loc să-şi asume această realitate şi să-şi ceară scuze de la călători, Răzvan Cuc preferă să arunce responsabilitatea în curtea studenţilor.Dacă studenţii sunt cei care vă încurcă, de ce nu vă daţi demisia, domnule ministru Cuc? De ce continuaţi ipocrizia? După ce PSD s-a lăudat cu acordarea de gratuitate studenţilor, la călătoriile cu trenul, acum descoperiţi că din cauza lor trenurile sunt aglomerate. Oare nu cumva Guvernul a ajuns la fundul sacului, după cheltuielile nesăbuite, şi acum vrea să retragă această facilitate? Declaraţiile par să prefigureze o astfel de măsură. Lăsaţi în pace studenţii, domnule Cuc, şi faceţi investiţiile necesare! Sau, dacă nu, plecaţi acasă!