Declaratile de presa, primită de la preşedintele Comisiei pentru transporturi şi infrastructură, domnul deputat Lucian Bode (Grupul parlamentar al PNL)  Incompetenţa de la transporturi loveşte din nou!  Domnule ministru Răzvan Cuc, cu recepţii făcute pe jumătate vom avea autostrăzi în România la Paştele Cailor!  În plin scandal legat de recepţia loturilor 3 şi 4 din autostrada Lugoj-Deva, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, lansează o fumigenă şi promite finalizarea în decembrie a unui alt obiectiv important – magistrala de metrou M5 Drumul Taberei-Eroilor!Ca să mascheze eşecul inaugurării celor 43 de km din A1 Lugoj –Deva, promisă iniţial la sfârşitul lunii iulie, apoi până pe 15 august, ministrul Răzvan Cuc iese la rampă şi încearcă să arunce praf în ochii celor care încă se mai încred în spusele domniei sale.Suntem la mijlocul lunii august, iar disperarea este mare pentru domnul ministru Cuc şi pentru Guvernul PSD! Nu au reuşit să finalizeze niciun kilometru de autostradă din cei 100 km promişi, iar în acest ritm riscul să avem un mare ZERO până la sfârşitul anului este uriaş.Ne aflăm în următoarea situaţie: loturile 3 şi 4 din A1 Lugoj-Deva au fost prezentate de către CNAIR la pachet, când se discuta despre inaugurare erau mereu prezentate cu acelaşi termen. Brusc, în al 12-lea ceas, CNAIR constată că sunt nereguli pe lotul 3 şi recepţia va fi amânată. Deşi lotul 4 poate fi recepţionat, pe el nu se va putea circula până când nu se remediază problemele de pe lotul 3!Este clar că în România, cu echipa actuală de la transporturi şi CNAIR, niciun proiect major nu are şanse să fie dus la bun sfârşit fără blocaje! Pe frontispiciul celor două instituţii scrie cu litere mari – INCOMPETENȚĂ, DEZINTERES şi MINCIUNĂ!După o rectificare negativă la transporturi, după acest nou episod halucinant de neprofesionalism, un singur lucru mai poate spăla ruşinea care acoperă aceste două instituţii – demisia de urgenţă a celor doi şefi de instituţii!