↗️ Declaraţiile Preşedintelui PNL, Ludovic Orban, cu privire la atitudinea postului de televiziune Antena 3 şi a moderatorului Mihai Gâdea, care l-a dat afară din platou pe purtătorul de cuvânt al #PNL, ameninţându-l chiar că va fi evacuat cu “bodyguarzi”:
⚠️ „Privitor la atitudinea grobiană, total lipsită de cei 7 ani de acasă, a realizatorului emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, Mihai Gâdea, nu vom sta cu mâinile în sân și nu vom accepta această jignire față de purtătorul de cuvânt al PNL și față de oamenii care vizionau dezbaterea în acele momente.

⚠️ În cadrul reuniunii de luni a Biroului Executiv voi propune ca Partidul Naţional Liberal să boicoteze emisiunea lui Mihai Gâdea până când Gâdea își va cere scuze public pentru atitudinea complet lipsită de fairplay, de bun-simț, o atitudine a unui dictator scos din minți de faptul că un reprezentant al PNL a spus adevăruri care l-au deranjat.

⚠️ De asemenea, vom sesiza Consiliul Național al Audiovizualului pentru că este inadmisibil și nu vom tolera un asemenea comportament care este împotriva asigurării informării corecte şi a pluralismului de opinii, un comportament care, până la urmă, face parte din bagajul unui regim autoritar, a unui regim nedemocratic pe care nu putem să îl acceptăm.

⚠️ De luni, cel mai probabil, Partidul Național Liberal nu va mai trimite niciun reprezentat la emisiunea lui Mihai Gadea pentru că nu putem accepta să participăm la un simulacru de dezbatere.”

#LibertateDeExprimare în #Pesedistan
#NuAveţiCeCăuta în #SecolulXXI