↗️ Lucian Bode, deputat #PNL și Președinte al Comisiei pentru infrastructură și transporturi din Camera Deputaților: ℹ️ „Decizia ministrului Transporturilor Răzvan Cuc de a dizolva Consiliul de Administrație al TAROM a atras după ea blocarea activității companiei. În urma acestei situații, la propunerea Comisiei pentru infrastructură și transporturi, plenul Camerei Deputaților a dat astăzi un vot majoritar pentru constituirea Comisiei de anchetă privind activitatea TAROM în intervalul 2007-2018.

ℹ️ Decizia Parlamentului vine în contextul în care există o situație fără precedent în cadrul TAROM. Ministrul Răzvan Cuc a dat un mandat AGA prin care a fost dizolvat Consiliul de Administrație, iar mâine expiră mandatul directorului general al TAROM. S-a creat astfel o situație fără precedent, rezultat al unui demers iresponsabil al Guvernului României!

❗️ Conform tuturor reglementărilor în vigoare, în lipsa unei conduceri, TAROM nu mai poate funcționa legal decât pe perioadă limitată, iar toate aeronavele TAROM riscă să fie blocate la sol.

❗️ Consecințele economice, de securitate, le va suporta România! Este un gest iresponsabil al acestui Guvern și o dovadă în plus a necesității constituirii de urgență a unei comisii de anchetă pentru activitatea TAROM din ultimii ani.”

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]