De Ziua Națională Brâncuși, Ministerul Culturii a organizat un spectacol de proiecție holografică în curtea Muzeului Național de Artă al României. Evenimentul de anul acesta poate fi considerat un succes, având ȋn vedere numărul mare de vizitatori, peste 2000 de vizitatori dintre care foarte mulţi au fost tineri veniţi să admire pentru prima dată operele marelui sculptor. Prin comparaţie, cu un an ȋn urmă, ȋn aceeaşi zi, muzeul a fost vizitat de mai puţin de 300 de vizitatori.Bogdan Gheorghiu, Ministrul Culturii: „Mulţumesc pentru prezenţă Premierului României, domnului Ludovic Orban, Excelenței Sale Michele Ramis, Ambasadorul Franței în România și artistei Irina Rimes, care a ajutat la promovarea acestui eveniment şi a atras atenţia tinerilor.

Evenimentul a fost organizat exclusiv din sponsorizări, nu s-au cheltuit bani publici. Mi-am dorit si mi-am asumat o nouă abordare, ȋntrucat semnalele privind consumul de produse culturale sunt ȋngrijorătoare, mai ales ȋn cazul generaţiilor tinere.”

#ZiuaBrancuşi

ℹ️ De Ziua Națională Brâncuși, Ministerul Culturii a organizat un spectacol de proiecție holografică în curtea Muzeului Național de Artă al României. Evenimentul de anul acesta poate fi considerat un succes, având ȋn vedere numărul mare de vizitatori, peste 2000 de vizitatori dintre care foarte mulţi au fost tineri veniţi să admire pentru prima dată operele marelui sculptor. Prin comparaţie, cu un an ȋn urmă, ȋn aceeaşi zi, muzeul a fost vizitat de mai puţin de 300 de vizitatori.Bogdan Gheorghiu, Ministrul Culturii:"Mulţumesc pentru prezenţă Premierului României, domnului Ludovic Orban, Excelenței Sale Michele Ramis, Ambasadorul Franței în România și artistei Irina Rimes, care a ajutat la promovarea acestui eveniment şi a atras atenţia tinerilor. Evenimentul a fost organizat exclusiv din sponsorizări, nu s-au cheltuit bani publici. Mi-am dorit si mi-am asumat o nouă abordare, ȋntrucat semnalele privind consumul de produse culturale sunt ȋngrijorătoare, mai ales ȋn cazul generaţiilor tinere." #ZiuaBrancuşi

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Joi, 20 februarie 2020