Județul Cluj a înregistrat în această sesiune de bacalaureat cea mai mare rată de promovabilitate din țară, 81%. Rezultatul este dovada vie că prin eforturile comune ale elevilor, profesorilor și părinților și cu o susținere financiară consistentă din partea administrației publice locale, se poate realiza o performanță educațională de necontestat.

Investiția în educație este investiția în viitor și mă bucur că la Cluj tinerii sunt sprijiniți în parcursul lor, beneficiind de o infrastructură educațională la standarde europene.

Felicit elevii clujeni pentru rezultatele lor și le urez mult succes în toate provocările viitoare. Felicit părinții și profesorii pentru că au știut să îi ghideze și să îi sprijine pe elevi și, în egală măsură, felicit Primăria Municipiului Cluj-Napoca, pe domnul Primar Emil Boc și echipa de consilieri locali ai PNL pentru susținerea necondiționată a instituțiilor de învățământ!