Prezenţa ridicată la vot de ieri, a cetăţenilor judeţului Cluj, cu ocazia alegerilor pentru Parlamentul European, dar și pentru Referendum, peste media naţională, a arătat interesul ridicat al clujenilor față de parcursul european al României. Votul exprimat pentru PNL ne onorează, dar ne și responsabilizează în egală măsură. Cu toate acestea, nu putem ignora faptul că, din cauza unor cumuli de factori, nu am reuşit să concentrăm un sprijin mai consistent din partea cetăţenilor, care să ne asigure un rezultat și mai mulţumitor la nivelul județului Cluj. Îi asigurăm însă, atât pe clujenii care ne-au susţinut prin vot, mai precis peste 110.000, cât şi pe cei care au avut alte preferinţe electorale, de faptul că echipa PNL, prin reprezentanţii în Parlamentul European, le vom apăra interesele, vom contribui la dezvoltarea României şi ne vom asigura că promisiunile asumate vor fi respectate. În același timp, doresc să îi asigur pe cei care au avut alte opțiuni, nu doar că le respectăm opțiunea, dar că vom găsi resurse și mecanisme instituționale de a lucra împreună pentru binele cetățenilor români.
Le mulţumim, pe această cale tuturor cetăţenilor din fiecare municipiu, oraş şi comună a judeţului Cluj, cu care am interacționat în această perioadă şi care ne-au transmis propuneri de care, în mod cert, vom ține cont în următorul mandat.
Nu în ultimul rând, le mulţumesc foarte mult colegilor mei, fie că vorbim de primari, consilieri judeţeni, consilieri locali, preşedinţi şi responsabili de organizaţii locale, cu alte cuvinte întregii organizaţii PNL Cluj, pentru toată implicarea şi pentru campania impecabilă pe care au realizat-o.
Doar împreună putem duce România în primul rând în Europa!