Autoritatea Electorală Permanentă, alături de Guvernul României, au stabilit data alegerilor prezidențiale din acest an. Astfel, în data de 10 noiembrie va avea loc primul tur de scrutin, urmând ca în data de 24 noiembrie să se desfășoare cel de-al doilea tur. Practic, ne mai despart mai puțin de 3 luni de zile până la primul tur al celor mai importante alegeri, moment în care România trebuie să își aleagă parcursul pentru următorii 5 ani.
Președintele Klaus Iohannis și PNL sunt singurele soluții care pot stârpi răul semănat de PSD-ALDE iar acțiunile de până acum confirmă acest lucru.
Președintele Klaus Iohannis și PNL s-au opus permanent amnistiei și grațierii.
Președintele Klaus Iohannis și PNL au apărat mereu România în Uniunea Europeană, pentru a nu fi sancționați românii din cauza PSD-ALDE.
Președintele Klaus Iohannis și PNL au folosit toate căile pentru a bloca abuzurile PSD-ALDE împotriva Justiției.
Președintele Klaus Iohannis și PNL au obținut recomandările Comisiei de la Veneția, cel mai respectat for european în drept constitutional.
Președintele Klaus Iohannis și PNL au găsit aliați europeni puternici pentru ca românii să nu aibă de suferit din cauza deciziilor toxice ale PSD-ALDE!
După 3 ani de abuzuri și excese, românii au șansa de a vota și de a transmite clar ce cred despre această guvernare eșuată a PSD-ALDE și despre ofensiva pesedistă împotriva Justiției.
PSD nu se mai teme de nimeni, dar trebuie să se teamă de votul românilor!
Românii care își doresc o Românie justă, o Românie europeană, o Românie dreaptă trebuie să lupte împotriva celor două partide nocive, PSD-ALDE iar singura armă este votul.
Este datoria oricărui om cinstit, pro-european, bun român, preocupat de viitorul țării, să lupte pentru o Românie mai bună!

Sursa: https://www.facebook.com/pnl.cluj/