Constantin Micu Prim-Vicepreședinte OPV3 București. Fapt confirmat și de analiza grafică și tehnică pe baza mișcarilor recente din piața. Un curs de 4.80 lei pentru un EURO este mult mai probabil. Susținut și de argumente fundamentale precum :– Dezechilibre și incertitudini politico-economice amplificate de noua „taxă pe lăcomie”, unde PSD +ALDE excelează,
– Creșterea deficitului de cont curent: creșterea importurilor într-un ritm mai rapid decât al exporturilor
– Interes speculativ în creștere al traderilor internaționali care mizează pe creșterea euro în raport cu leul
– Creșterea volatilității și incertitudinilor pe piețele financiare internaționale. Pot fi semnalele unei noi crize la nivel global.

Săracul Dragnea, în momentul în care leul atinge cele mai proaste cotații din istorie, el se laudă cu cele mai mari creșteri. Tot din istorie. L-a depășit pe nea Nicu la producția de creșteri la hectar. Dacă mai creștem mult, urmează mica unire cu Venezuela și după aia marea unire cu Coreea de Nord.