Suntem gata de luptă! Campania pentru alegerile prezidențiale ne găsește la fel de pregătiți ca fiecare campanie anterioară. Echipa Prin Noi Înșine, formată din membrii simpli ai Partidului Național Liberal, dar care respectă valorile liberale și nu renunță să muncească pentru lucrurile în care cred, va fi extrem de activa și implicată pentru a demonstra românilor că Presedintele Klaus Iohannis este cea mai bună soluție pentru țara noastră.Odată cu depunerea semnăturilor la BEC pentru candidatura lui Klaus Iohannis, România intră pe un făgaș normal și își păstrează parcursul pro-european. Am dovedit românilor că PNL a reușit să dea un președinte responsabil, capabil să îi reprezinte oriunde în lume.

Echipa Prin Noi Înșine va fi prezentă, ca de fiecare dată, pe străzile Bucureștiului discutând cu cetățenii. Suntem simpli membrii ai Partidului Național Liberal ghidati de principii solide și valori precum corectitudine, dorința de muncă și hotărâre.

Suntem uniți sub același scop și vom lupta alaturi de Președinte pentru o Românie normală!

#PrinNoiÎnșine #NoiSuntemLiberali #KlausIohannis #PNL

Sursa: https://www.facebook.com/CristianOlteanuPNL/