În noul mandat de eurodeputat voi activa în Comisia pentru Sănătate și Mediu, una dintre cele mai importante comisii din Parlamentul European. Ca raportor din partea acestei Comisii am reușit, anul trecut, să cresc bugetul Programului de Sănătate al Uniunii Europene și pe cel pentru Cercetare în Sănătate.Eradicarea cancerului la copii, implementarea unei strategii pentru combaterea infecțiilor intraspitalicești și a programelor E-Health, esențiale pentru dezvoltarea domeniului sanitar, se află printre prioritățile mandatului meu!

Tot în Parlamentul European, voi activa ca membru supleant în Comisia INTA pentru Comerț Internațional și în Delegațiile cu țările din Consiliul de Cooperare al Golfului pentru Statele Arabe, unde România poate dezvolta parteneriate economice și diplomatice foarte importante.

Sursa: https://www.caleaeuropeana.ro/eurodeputatul-cristian-busoi-voi-activa-in-comisia-pentru-mediu-si-sanatate-si-voi-continua-sa-ma-implic-in-implementarea-programelor-de-sanatate-si-de-cercetare-ale-uniunii-europene/?fbclid=IwAR1b_EhPUD4kPAW0dnAw-v4Gn65wBMMPf7e7NHHpE_rjnhKrMgGJnJ_fIwQ