Aritmetica parlamentară este clară. Doamna Dăncilă nu are de unde să adune 234 de voturi pentru ca Guvernul PSD să obțină sprijinul necesar. Politicienii români trebuie să dea dovadă de responsabilitate. Nu este timp de jocuri politice mici. Viorica Dăncilă este criticată de europarlamentarul PNL, Cristian Bușoi. Acesta o acuză că prelungește criza politică din România prin refuzul demisiei.Europarlamentarul PNL, Cristian Bușoi, declară că România trebuie să evite criza politică iar opoziția poate face acest lucru. În opinia sa, Premierul Viorica Dăncilă nu conștientizează gravitatea situației și preferă să prelungească această criză politică.

„Opoziția trebuie să înțeleagă că România nu trebuie să se scufunde, ca noi să o salvăm.

România trebuie să evite o criză politică prelungită. Suntem într-o criză guvernamentală. Guvernul Dăncilă nu mai are sprijinul politic necesar și nici suport popular.
Președintele le-a spus cu subiect și predicat că sunt obligați să respecte Constituția, să meargă în fața Parlamentului și să ceară un vot.

Sursa: https://www.facebook.com/cristi.busoi/