Costel Alexe, preşesedinte #PNLIasi: Ne întrebăm adesea de ce sunt tergiversate proiectele de dezvoltare locală și regională, de ce sunt blocate 2,5,7 ani drumuri strategice sau vitale pentru dezvoltarea unui oraș, județ sau asemenea Autostrăzii Iași-Tg.Mureș, a unei întregi regiuni, deși sunt surse de finanțare guvernamentale, deși contribuim și noi la bugetul național și mai mult există numeroase linii de finanțare europeană, bani pe care Uniunea Europeană ne roagă să îi accesăm, dar de care Guvernul și autoritățile locale nici nu se ating!

Ei bine pentru că foarte mulți politicieni meschini simt potențialul electoral și vor încerca să capaciteze politic orice proiect cu impact economic și social, în timp alții îi vor pune bețe în roate din invidie și frustrare, iar cei care sunt la putere îl vor tergiversa până în preajma alegerilor pentru a-l transforma în rampe de lansare politice!

Moldova suferă de pe urma politicienilor meschini de 30 de ani! Regiunea se dezvoltă secvențial, în funcție de baronii aflați în bune relații cu liderii de la București, iar oamenii de rând, moldovenii noștri, s-au săturat de demagogie și trândăvie!

O spun răspicat peste tot: Moldovei nu îi lipsesc politrucii, ci politicienii de bună credință, căci un parteneriat durabil şi onest este când politicienii de bună credinţă şi cetăţenii implicaţi îşi dau mâna pentru binele comunităţii!

#MoldovaContează #OameniDebunăCredință