S-a lăudat coana Viorica în presă că a scos țara din noroaie, dar din păcate fiecare ploaie serioasă înseamnă pentru mulți locuitori din Podu Iloaiei mizerie, glod și nămol adus în curți, case și beciuri! Orașul #PoduIloaiei este efectiv paralizat de traficul rutier, iar populația este sufocată de poluarea tot mai ridicată, în timp ce autoritățile locale se ploconesc obedient în fața noilor stăpâni politici! Primarul Gabriel Istrate și președintele CJ, Maricel Popa fiind mult mai preocupați de conservarea propriilor funcții decât de bunăstarea locuitorilor pe care ar fi trebuit să îi reprezinte!

Am fost prezent la Podu Iloaiei, la o întâlnire de lucru cu președintele PNL Podu Iloaiei, Ioan Alexa, cu biroul și consilierii locali liberali, pentru că ne dorim cu adevărat să dăm orașului un sufle european, o administrație liberală, deschisă către cetățeni, care să atragă investitorii și să stopeze exodul tinerilor din oraș!

Impreună pentru Podu Iloaiei nu a fost un simplu slogan, ci este cu adevărat filosofia după care frumoasă echipă liberală din Podu Iloaiei se ghidează!

#PrinNoiInsine #AdministratieLiberală #PoduIloaiei

Sursa: https://www.facebook.com/PNL-IASI-185088338177066/?