Costel Alexe, Preşedinte #PNLIasi: „Vă invit să luați toate rectificările bugetare ale guvernelor PSD: Grindeanu, Tudose, Dăncilă și să vă convingeți că la fiecare rectificare bugetară Ministerul Transporturilor pierde 40-60% din alocările bugetare! Suntem țara cele mai multe decese survenite în accidente rutiere și cu cei mai mulți grav răniți, suntem țara în care 60 de km pe calea ferată îi parcurgi în 2 ore și singura țară din Uniunea Europeană care nu are o rețea de autostrăzi sau drumuri de mare viteză care să conecteze propriile regiuni!Suntem țara în care municipiile reședință de județ nu au șosele de centură care să devieze traficul de tranzit!”

⚠️Suntem țara cele mai multe decese survenite în accidente rutiere și cu cei mai mulți grav răniți, suntem țara în care 60 de km pe calea ferată îi parcurgi în 2 ore și singura țară din Uniunea Europeană care nu are o rețea de autostrăzi sau drumuri de mare viteză care să conecteze propriile regiuni!

⚠️Suntem țara în care municipiile reședință de județ nu au șosele de centură care să devieze traficul de tranzit!

⚠️În 3 ani de guvernare PSD România nu a văzut investiții publice de anvergură, nu s-a schimbat considerabil nimic în țară, căci totul a mers către clientela de partid, către asistați și către pomenile electorale, cu gândul că vor putea cumpăra bunăvoința populație cât ei capturează justiția!

Acest guvern care își bate joc de propriul popor și condamnă generațiile viitoare la sărăcie trebuie să plece!

#NuNeReprezinta #Faliment & #Datorii