Domnule Maricel Popa, chiar nu vă este rușine să mergeți săptămânal la ședintele de partid și să fiți repetentul clasei, deși sunteţi Preşedintele PSD Iaşi, controlaţi cel mai mare bazin electoral social-democrat din Moldova, sunteţi şeful celei mai mari delegaţii de parlamentari PSD din ţară și aveţi primăriile tuturor oraşelor şi municipiilor din Iaşi, cu sute de aleși locali: consilieri, primari, viceprimari?În timp ce locuitorii din Țibana, Țibănești, Dagâța, Tansa, ocolesc zeci de kilometri tocmai prin Negrești-Vaslui pentru a veni în Municipiul Iași, zeci de comune din Argeș, Constanța, Giurgiu, Olt, Bacău primesc finanțare pentru drumuri comunale și sătești, dovada incontestabilă a faptului că investițiile sunt exclusive clientelare și nicidecum obiective!

Domnule Maricel Popa chiar nu este rușine față de ieșeni să acceptați permanent ca Iașul să fie umilit la întocmirea Legii Bugetului de stat, la rectificările bugetare și la analizele Comisiei de Prognoză, o instituție paravan pentru a justifica interesele de clan?

#RusineMaricelPopa #RusinePSD #NuNeReprezinta

Sursa: https://www.facebook.com/PNL-IASI-185088338177066/