Partidul stat a rămas tributar grupurilor de interese și trocurilor economice, iar instalarea tandemului Dăncilă-Teodorovici în fruntea partidului nu este decât o reconfirmare a faptului că PSD este incapabil de reformare!⚠️Dragnea-Vâlcov-Teodorovici sunt artizanii dezastrului economic actual, cu tot mai multe instituții publice aflate în #faliment, fiind în incapacitate de plată a salariilor și cheltuielilor curente.

⚠️De 6 luni Teodorovici împrumută în disperare bani de la populație, de la creditori și de pe piața internațională, la niște dobânzi copleșitoare și cu toate astea aflăm că nu mai sunt bani de pensii și salarii!

⚠️În 3 ani de guvernare PSD România nu a văzut investiții publice de anvergură, nu s-a schimbat considerabil nimic în țară, căci totul a mers către clientela de partid, către asistați și către pomenile electorale, cu gândul că vor putea cumpăra bunăvoința populație cât ei capturează justiția!
Zi de zi Guvernarea PSD își arată incompetența și indolența!
Au “reușit” timp de 3 ani să sperie investitorii străini, forțați de măsurile lui Vâlcov si Teodorovici și de atitudinea anti europeană, promovată de Dragnea!
Cei care au rămas cu investițile în Romania și au crezut că PSD este un partener credibil sunt umiliți!

Acest Guvern, care își bate joc de cetățeni, antreprenori și investitori, #NuNeReprezinta!”