Dăncilă nu este președinte de partid sau premier, ci este un biet pion de sacrificiu pentru a deconta cea mai nepopulară și dezastruoasă guvernare post decembristă!

Cu 3 campanii electorale în mai puțin de 1 an, Dăncilă este forțață de propriul partid să mintă și să angajeze noi promisiuni, total nesustenabile financiar!

Banii s-au terminat de la începutul anului, deficitul crește, am depășit țintele convenite prin tratatele europene, ministerele și instituțiile publice gâfâie sub povara cheltuielilor salariale și de întreținere, iar primăriile deja anunță falimentul și incapacitatea de plată!

Eugen Teodorovici se visează prezidențiabil și își cumpără susținerea și bunăvoința propriului partid cu bani publici, angajând noi și noi împrumuturi care vor îngroșa datoria publică și vor cocoșa generațiile viitoare!

Ministrul Muncii, un om de paie, fără putere și care primește ordinele direct de la Teodorovici, refuză să prezinte clar un punct de vedere privind situația pensionarilor și angajaților din sistemul public!

Este un haos și o degringoladă fiscală de necrezut, România devenind o țară nefrecventabilă pentru investitori tocmai din cauza lipsei predictibilității fiscale și a haosului din administrația centrală!

#Faliment #Datorii #Politruci