Costel Alexe, Președinte #PNLIasi: Partidul Național Liberal, atât la nivel național, cât și în filiale, are resurse umane de calitate, buni profesioniști, oameni care se bucură de încrederea comunităților din care provin și a mediului profesional. Nu știm astăzi cum va arăta tabloul electoral al următoarelor alegeri, fapt pentru care este de datoria noastră și totodată o dovadă de responsabilitate politică și civică să abordăm confruntările electorale, așa cum și istoria noastră ne îndeamnă: #PrinNoiInsine!
Putem, dacă este un cadru mai amplu și situația o impune, să discutăm parteneriate cu alte formațiuni politice, pre sau post electorale!
Obiectivul nostru este să aducem bunăstare în casele ieșenilor, să creștem nivelul de trai, investițiile și să deblocăm marile proiecte județene și regionale: Autostrada Iași-Tg Mureș, Spital Regional, Clinica de Arși, parcuri industriale, Centura Iașului, stadion și sală polivalentă la standarde europene.
Sunt câteva „ținte” de bun simț, elementare într-o țară dezvoltată, iar orice actor politic care împărtășește aceeași viziune este un posibil partener de dialog!