Costel Alexe, deputat #PNL și Președinte #PNLIași a primit premiul ”Excelență în Politică” în urmă votului dat de ieșeni. Este o recunoaștere a meritelor sale și a muncii depuse pentru #Iași.

Vineri, 1 martie, în prima zi de primăvară, în cadrul Galei Actualitatea TV au fost acordate 10 premii de excelență pentru cei care pe parcursul anului 2018 s-au evidențiat în domeniile lor de activitate. Evenimentul a avut loc în sala Imperial Ballroom din incinta Hotelului Central.

Pe baza voturilor cititorilor site-ului NewsPascani.com și a telespectatorilor Actualitatea TV, exprimate pe pagina gala.newspascani.com, au fost desemnați câștigătorii secțiunilor.

”Excelență în Politică” a înregistrat cele mai multe voturi dintre categoriile propuse pentru Gala Actualitatea TV, Costel Alexe, deputat și Președinte al Filialei Județene PNL Iași înregistrând 1695 de voturi în lupta cu Vasile Axinte, deputat PSD și Petru Movilă, deputat PMP.

”Am învățat multe lucruri din întreaga activitate pusă în slujba comunității și din mandatul trecut de deputat, iar un aspect esențial este că atât timp cât ești un om politic de bună credință și lupți pentru interesele punctuale ale comunității tale, pentru îmbunătățirea nivelului de trai, este imposibil să nu fii apreciat, chiar și din opoziție.”

Sursa: https://pulsuliesean.ro/costel-alexe-votat-de-ieseni-pentru-premiul-excelenta-in-politica/?fbclid=IwAR3tlHKBEc_3VY8Tl6XTDTgFT__VN4d3A8hlVDvxeq2VBCuQHZStk9qqUno