Oameni buni, în urma telefoanelor și sesizărilor venite de la colegi liberali, ziariști și antreprenori, cred că se impun o serie de clarificări referitor la o eroare materială apărută pe pagina Senatului, acolo unde figurez ca inițiator al proiectului de lege ce prevede stabilirea unei ierarhii a salariilor în funcție de studiile absolvite de către angajați.

https://www.senat.ro/legis/lista.aspx…

Aș vrea să cred că nu a fost o strategie meschină premeditată, ci doar o confuzie de nume, graba unui funcționar sau gândul la concediu au făcut ca pe online să figurez ca semnatar, deși la secțiunea de expunere de motive se poate vedea clar numele și semnăturile ințiatorilor, iar numele meu nu se regăsește!
https://www.senat.ro/legis/PDF/2019/19b319EM.pdf

După 3 ani de experimente economice și numeroase măsuri fiscale care au lovit crunt în antreprenori și angajați, generând șomaj sau plata la negru în numeroase segemente din economie, vă asigur că nu aș putea susține vreodată o măsură anti liberală, care să împovăreze și mai mult mediul de afaceri!

Legea Salariile românilor ar urma să fie calculate şi plătite în funcţie de studiile absolvite, de la muncitori necalificaţi, la cei cu studii doctorale. se află în dezbatere la Senat. Aceasta va fi pusă în aplicare doar dacă trece de votul Camerei Deputaţilor, iar apoi va fi promulgată de preşedinte.

Sursa: https://www.facebook.com/Costel.Alexe/?__tn__=%2CdK*F-R&eid=ARCwx74g99QIjAUtG5QoSiqNgnH_SIZ521Hb9khDVRwaEIMjajpS-yHjuCTasv707CPkJmzC517ngihS