Fac un apel  către acele persoane abilitate din conducerea  PNL, să ceară  oficial actualului Guvern ANULAREA Codului Administrativ făcut la comanda UDMR , prin care se pulverizează noțiunea de Stat Național, limba maghiară devenind a doua limbă oficială pe teritoriul României. Astfel , se extinde OBLIGATIVITATEA folosirii ei de la nivel local (primării, consilii locale) la NIVEL CENTRAL, ministere, prefecturi și deconcentrate. Pe de altă parte, se elimină pragul de 20% pentru utilizarea limbilor minorităților la nivel local, astfel încât limba maghiară, (dar și celelalte limbi ale minorităților) va putea fi folosită în urma negocierilor politice locale în oricare localitate din țară. România se transformă în urma acestui sinistru ”experiment” în Turnul Babel.Practic România, este pur și simplu NIMICITĂ, iar în părțile în care minoritatea romă de exemplu , este organizată, se va putea folosi limba acestei minorități în administrația locală. Acolo unde se decide acest lucru, va fi obligatoriu să se angajeze personal care cunoaște această limbă.
Pe tot palierul administrativ local și central se va produce o epurare etnică fără precedent, parte din angajații români care nu cunosc maghiara, germana sau limba romă, din aceste instituții, vor fi înlocuiți cu etnici din minoritățile respective. Varianta ar fi suplimentarea aparatului administrativ, lucru ce ar presupune cheltuieli uriașe. Nu mai punem la socoteală că în acest Cod Administrativ sunt prevăzute și pensiile speciale. Și toate acestea pentru ce?
Până aici ! Este de datoria noastră de români să ducem această luptă contra PSD -ALDE și UDMR . Va trebui să luam decizii importante în ceea ce privește activitatea noastră viitoare. Factorii politici de dreapta , trebuie să ia atitudine, nu mai trebuie tolerat astfel  de greșeli  politice impardonabile. Electoratul nostru, cei care ne-au votat așteaptă de la noi politicienii să luam atitudine.  Există marele pericol, de-a ne pierde credibilitatea și votanții, în cazul în care nu facem absolut nimic în problema de față, dacă nu ieșim în presă, nu ieșim la ”bătaie”  prin mijloacele legale existente, atunci, toate eforturile noastre de până acum sunt în zadar. Atunci când vă decideți să luptați, să nu uitați  nici o clipă de jertfa eroilor și a martirilor neamului nostru , prin care ne-am păstrat numele de creștini și de români, căci un român adevărat trebuie să fie mai întâi de toate un creștin adevărat. Eroii neamului au murit încredințați că cine luptă pentru dreptate și libertate luptă pentru Dumnezeu. Cine luptă și își apără familia, credința, cultura, limba, legea, neamul, patria, luptă pentru adevăr și dreptate. Astăzi , încă odată, dragii mei , trebuie să luptăm împotriva PSD, ALDE, UDMR , pentru ca toți eroii cunoscuți și necunoscuți ai Neamului nostru Românesc din totdeauna, vin și ne întreabă dacă suntem vrednici de jertfele lor, chemându-ne să le urmăm pilda și credința.

Constantin Micu

Prim-vicepreședinte OPV3  PNL București