Președintele Consiliului Județean Neamț a început serialul: ”Liberalii sunt de vină pentru tot”! Episodul de astăzi l-a dedicat culturii! Suntem acuzați că ”am blocat și proiectele culturale planificate până la sfârșitul acestui an”. Brusc l-a apucat grija pentru cultura nemțeană! Dar oare când a dat din umeri, fără să ia atitudine, când s-a distrus simbolul Teatrului Tineretului nu îi păsa de cultură?Dar când l-ați demis abuziv pe domnul Adrian AluiGheorghe la care cultură v-ați gândit? La aia de ”cartier” – ori aia de cartof – or?

De nenumărate ori am avut intervenții legate de starea unor opere de artă, care stau în condiții improprii, președintele CJ Neamț a trecut problema la diverse, poate altă dată!?!

DECI PÂNĂ LA URMĂ CINE IGNORĂ CULTURA? Poate ar trebui să înceteze cu serialul asta FAKE NEWS și să anunțe dacă acceptă invitația PNL de a participa la dezbaterea pe rectificarea bugetară, ca să arate că îi pasă cu adevărat de nemțeni!

Sursa: https://www.facebook.com/PNLNeamt/