Comunicate2019-05-23T00:20:14+03:00

Să le purtăm veşnică recunoştinţă eroilor noştri şi să-i pomenim în această zi, de mare ărbătoare. Dumnezeu să-i odihnească în pace pe eroii neamului românesc!

Neamul românesc are eroi care au dat dovadă de curaj, demnitate şi iubire de ţară, sacrificându-se pentru progresul şi dezvoltarea României, pentru binele tuturor românilor, iar acum noi  urmașii lor,  le datorăm pioşenie şi gratitudine. Suntem cu toţii mândri de calitatea de demni urmaşi ai eroilor neamului, cei care ne rămân peste ani modele de comportament şi ataşament faţă de ţară şi oameni, făcând cinste României! (mai mult…)

Rares Bogdan. Am fost ales şef al delegaţiei europarlamentarilor români membri ai Partidului Popular European.

Rareș Bogdan. Am fost ales şef al delegaţiei europarlamentarilor români membri ai Partidului Popular European. Votul a fost unanim, mulțumesc pentru încredere tuturor celor 13+1 colegi din grup! Mulțumesc românilor pentru votul din 26 mai, vă voi reprezenta cu cinste! (mai mult…)