Comunicate2019-05-23T00:20:14+03:00

Nelu Tătaru președintele PNL Vaslui: *** Viorica, presedinte! Aceasta este gluma toamnei, in Romania.

La Vaslui, bancul prinde accente si mai serioase, caci tocmai ce a iesit public presedintele PSD, Dumitru Buzatu, ca sa anunte ca e foc si para pe toti cei care indraznesc sa o critice pe doamna Dancila. Atat de convins este dl. Buzatu ca doamna Viorica e perfecta pentru cea mai inalta functie din statul roman, ca, atunci cand a fost pus sa voteze prezidentiabilul din PSD, acesta l-a sustinut pe … Liviu Plesoianu. (mai mult…)

Dragi prieteni, Luptăm alături de Președintele Klaus Iohannis pentru o Românie normala. Puteți sa ne dati o mâna de ajutor semnând lista de susținere impreuna cu familia, prietenii și vecinii.

Dragi prieteni, Luptăm alături de Președintele Klaus Iohannis pentru o Românie normala. Puteți sa ne dati o mâna de ajutor semnând lista de susținere impreuna cu familia, prietenii și vecinii. (mai mult…)

Ludovic Orban invită liberalii să participe la mitingul din 10 august

„Mitingul este miting. Noi am participat şi la celelalte mitinguri. Orice membru al Partidului Naţional Liberal sau orice simpatizant este invitat şi încurajat să participe la această formă de protest anunţată pe 10 august. Mai mult decât atât, am şi somat DIICOT-ul să urgenteze cercetările, să nu încerce să muşamalizeze gravele încălcări ale legii, gravele infracţiuni care au fost săvârşite de forţele de ordine, care au pus în pericol viaţa şi integritatea fizică a cetăţenilor români. De altfel, există peste 800 de plângeri care au fost depuse de cetăţeni români, care au fost agresaţi în cadrul manifestaţiei din 10 august, care nu au fost soluţionate nici până astăzi”, a declarat Ludovic Orban, la finalul şedinţei Biroului Executiv. (mai mult…)

Raluca Turcan.PNL București se schimbă în bine, arere planuri mari, oameni noi.

PNL București se schimbă în bine. Are planuri mari, oameni noi cu CV-uri impecabile! Bucureștenii vor avea o deschidere reală din partea noilor echipe ale PNL, vor găsi oameni implicați, profesioniști și cu proiecte concrete. Toți cei 6 președinți de sectoare votația stăzi în cadrul Biroului Executiv sunt oameni cu studii solide, experiență de invidiat și energie pentru rezolvarea problemelor reale ale oamenilor.

(mai mult…)

Marilen Gabriel Pirtea. Statele și societățile nu merg doar spre globalizare, ci și spre o competiție avansată pentru cea mai valoroasă resursă, inteligența umană.

Statele și societățile nu merg doar spre globalizare, ci și spre o competiție avansată pentru cea mai valoroasă resursă, inteligența umană. Studiul anual PWC Global CEO Survey 2019, care cuprinde și componenta pentru România, aflat la a XXII-a ediție, indică temerile managerilor de top cu privire la instabilitatea și pericolele legate de tendințele centrifuge din piața muncii, tinerii valoriși și profesioniștii de top din România fiind tot mai tentați să aleagă oferte de job-uri din alte țări. (mai mult…)