Comunicate2019-05-23T00:20:14+03:00

Marilen Gabriel Pirtea. Statele și societățile nu merg doar spre globalizare, ci și spre o competiție avansată pentru cea mai valoroasă resursă, inteligența umană.

Statele și societățile nu merg doar spre globalizare, ci și spre o competiție avansată pentru cea mai valoroasă resursă, inteligența umană. Studiul anual PWC Global CEO Survey 2019, care cuprinde și componenta pentru România, aflat la a XXII-a ediție, indică temerile managerilor de top cu privire la instabilitatea și pericolele legate de tendințele centrifuge din piața muncii, tinerii valoriși și profesioniștii de top din România fiind tot mai tentați să aleagă oferte de job-uri din alte țări. (mai mult…)

Siegfried Muresan, vicepreședinte #PPE: „PSD a ratat ieri poziția de președinte al Parlamentului European pentru România deoarece are zero credibilitate în Europa și nu are niciun candidat pregătit.”

Siegfried Muresan, vicepreședinte #PPE: „PSD a ratat ieri poziția de președinte al Parlamentului European pentru România deoarece are zero credibilitate în Europa și nu are niciun candidat pregătit.” (mai mult…)

Presedintele PNL, dl. Ludovic Orban a participat astăzi, la invitația Președintelui României, la ceremonia publică de semnare a Acordului Politic Național pentru consolidarea parcursului european al României.

Ludovic Orban: „Încă de la înființarea sa, Partidul Național Liberal, a acționat constant, hotărât, cu determinare pentru ca România să devină cu adevărat o țară europeană, o țară dezvoltată, o țară respectată, o țară care să stea pe picior de egalitate la masa deciziilor la nivelul Uniunii Europene.

(mai mult…)

Să le purtăm veşnică recunoştinţă eroilor noştri şi să-i pomenim în această zi, de mare ărbătoare. Dumnezeu să-i odihnească în pace pe eroii neamului românesc!

Neamul românesc are eroi care au dat dovadă de curaj, demnitate şi iubire de ţară, sacrificându-se pentru progresul şi dezvoltarea României, pentru binele tuturor românilor, iar acum noi  urmașii lor,  le datorăm pioşenie şi gratitudine. Suntem cu toţii mândri de calitatea de demni urmaşi ai eroilor neamului, cei care ne rămân peste ani modele de comportament şi ataşament faţă de ţară şi oameni, făcând cinste României! (mai mult…)