Comunicate2019-05-23T00:20:14+02:00

Ludovic Orban a anunțat miercuri, la începutul ședinței de guvern, că a demis-o pe Lia Olguța Vasilescu din funcția de consilier al primului ministru, funcție în care fusese numită în primăvara acestui an de Viorica Dăncilă.

„Am mai demis un rând de reprezentanți ai PSD” dar „plăcerea cea mai mare” a fost demiterea Liei Olguța Vasilescu, care era „consilier al premierului”, a spus Orban.
„Am eliberat-o de această grijă, să se ocupe de campanie”, a adăugat primul ministru, în condițiile în care Olguța Vasilescu este șefa de campanie a fostului premier, Viorica Dăncilă. (mai mult…)

Violeta Alexandru, propusă la Ministerul Muncii, a primit din partea parlamentarilor din comisiile de resort 22 de voturi pentru, 29 de voturi împotrivă şi o abţinere.

Violeta Alexandru, propusă la Ministerul Muncii, a primit din partea parlamentarilor din comisiile de resort 22 de voturi pentru, 29 de voturi împotrivă și o abținere. Cu toate că Violeta Alexandru a dat răspunsuri pertinente la întrebările puse, majoritatea PSD, dirijată de Lia Olguța Vasilescu, a decis să voteze împotrivă. Avizul comisiilor este consultativ. (mai mult…)

Partidul Naţional Liberal a fost în direct de la Reuniunea dela Focșani, la Casa de Cultură a Sindicatelor Leopoldina Bălănuţă.

Partidul Național Liberal filiala Vrancea organizează miercuri, 16 octombrie a.c., de la ora 17.00 o reuniune la care vor participa circa 1.000 de simpatizanți, membri ai PNL, parlamentari și aleși locali din județ. Reuniunea va avea loc în Focșani, la Casa de Cultură a Sindicatelor Leopoldina Bălănuţă.

(mai mult…)

Ludovic Orban, Preşedintele Partidului Naţional Liberal: „Circulă fel şi fel de intoxicări ȋn spaţiul public despre faptul că PNL ar intenţiona să concedieze angajaţi din administratia publică.

„Circulă fel şi fel de intoxicări ȋn spaţiul public despre faptul că PNL ar intenţiona să concedieze angajaţi din administratia publică. Am fost întrebat în repetate rânduri despre poziția Partidului Național Liberal faţă de administrație, deşi poziţia noastră a fost şi a rămas întotdeauna una transparentă.
Am spus, nu doar o dată, că noi nu putem să guvernăm cu 28 sau 29 de ministere. (mai mult…)

Nelu Tătaru președintele PNL Vaslui: *** Viorica, presedinte! Aceasta este gluma toamnei, in Romania.

La Vaslui, bancul prinde accente si mai serioase, caci tocmai ce a iesit public presedintele PSD, Dumitru Buzatu, ca sa anunte ca e foc si para pe toti cei care indraznesc sa o critice pe doamna Dancila. Atat de convins este dl. Buzatu ca doamna Viorica e perfecta pentru cea mai inalta functie din statul roman, ca, atunci cand a fost pus sa voteze prezidentiabilul din PSD, acesta l-a sustinut pe … Liviu Plesoianu. (mai mult…)