Ești un ministru bun, PSD te pedepsește cu un aviz negativ. Lor nu le plac oamenii serioși și eficienți care au venit să îndrepte tot ce au stricat ei în ultimii 3 ani.
ℹ️ Comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului au avizat negativ, miercuri, numirea lui Ioan Marcel Boloş în funcţia de ministru al Fondurilor Europene. Avizul comisiilor este consultativ.
 Votul a fost unul cu caracter politic, comisiile de specialitate fiind dominate de reprezentanții PSD.Ioan Marcel Boloș: ”Pe Politica de Coeziune am pornit cu o rată de absorbţie de 20,57%, cu o valoare a absorbţiei de 5,6 miliarde de euro, cu o rată de contractare de 93%, cu o valoare a contractelor de 21 miliarde de euro, respectiv un risc de decomitere de 557 milioane de euro. Spre bucuria noastră, am evitat riscul de decomitere de la 557 de milioane de euro cât aveam la preluarea mandatului. Am reuşit să trimitem la Comisie declaraţii în valoare de un miliard de euro. Riscul de decomitere a fost pentru anul 2019 şi a fost eliminat până la ultimul cent. Riscul de decomitere pentru anul 2020 acţionează de-a lungul întregului an.”