Situația este generată de oprirea tramvaiului 41, fiind afectați locuitorii cartierelor Ghencea, Drumul Taberei, Militari, Crângași și Giulești, Turda! Vorbim de populația unui întreg sector din București, Sectorul 6, care este legat de Nordul Capitalei de tramvaiul 41. Gabriela Firea și STB au preferat să-i surprindă din nou pe bucureșteni, fără să le dea posibilitatea de a găsi soluții alternative din timp.

STB și PMB ar fi trebuit nu doar să anunțe oamenii, ci să ia măsuri suficiente (mai multe linii de autobuze etc.) pentru a asigura mobilitatea oamenilor, în special a acelora din Drumul Taberei. Acest cartier este practic calamitat de opt ani de zile de lucrări interminabile la celebrul metrou din Dr. Taberei, guvernele PSD tăiand din fondurile alocate și alocând cu greu co-finanțări pentru fondurile europene atrase de Guvernul Boc 2. PSD, atît la guvern, cât și la Primăria Capitalei, are un efect de tip calamitate asupra Bucureștiului.

Să sperăm că Tramvaiul 41 nu va călca pe liniile Magistralei 5 și că va fi redat circulației în mai puțin de 10 ani.

Foto: wall-street .ro