Raluca Turcan: Cerem demisia imediată a ministrului Carmen Dan și stoparea practicilor milițienești față de protestatarii anti-PSD!

Ultima perioadă de campanie riscă să se transforme într-o adevărată represiune la adresa românilor care protestează împotriva PSD. Astăzi, la Topoloveni, oamenii au fost luați pe sus și vârâți în dubele Jandarmeriei, pentru că au comis ”delictul” de liberă exprimare împotriva lui Liviu Dragnea și a clicii sale.

Drepturile omului, prevăzute și garantate în chiar primul articol din Constituție, au fost călcate în picioare din nou, cu mâna unei instituții a statului. Ordinul l-au dat mai marii PSD, care altfel spun că vor să reprezinte România în Europa!

La mitingurile de sâmbătă și de duminică din București să ne așteptăm să fim cu toții, zeci de mii de oameni, săltați de Miliție pentru că vom contesta PSD?

Sunt fapte extrem de grave, pentru care ministrul Carmen Dan trebuie să răspundă! Întregul PSD trebuie să răspundă pentru încălcarea drepturilor celor luați cu japca!