↗️ Virgil Popescu, deputat #PNL: „❗Cei de la PSD si ALDE sunt niște MINCINOȘI NOTORII! Vor să îi păcălească pe români și le spun doar jumătate de adevăr! Cum se face că nu scad prețurile la facturile la energie electrica si gaze naturale deși au promis că prin plafonarea prețului la producator să îi ajute pe români?

Cum vând pesedișii minciuna?
❗«Știați că nici prețul la energie electrică pentru consumatorii casnici nu va mai crește în următorii 3 ani? Tarifele din factura ta la energie electrică vor rămâne neschimbate cel puțin până pe 28 februarie 2022! OUG 114 – pentru binele oamenilor!»

Care este adevărul?
❗Până la data de 1 martie 2019 prețul de vanzare al energiei electrice de catrre producatori era si cu 100% mai mare decat dupa aplicarea fortata a plafonarii prin OUG 114?

DE CE NU SCADE PREȚUL FACTURILOR PENTRU ROMÂNI?

UNDE SE DUCE DIFERENȚA DE BANI?!?

❗Același lucru și pentru gaze naturale.
❗Până la data de 1 aprilie 2019 prețul de vanzare al gazelor naturale de catre producatori era și cu 100% mai mare decât după aplicarea forțată a plafonării prin OUG 114?

DE CE NU SCADE PREȚUL FACTURILOR PENTRU ROMÂNI?

UNDE SE DUCE DIFERENȚA DE BANI?!?

❗La aceste întrebări trebuie să răspundă cei de la PSD și ALDE!!! Nu să mintă constant populația, să îi amăgească pe romani cu false promisiuni, cu jumătăți de adevăr!

ℹ️ Totuși să nu uităm că mai există pesediști, pe care cred că i-a luat gura pe dinainte, care au spus o parte din adevăr.

ℹ️ Respectiv, Lia Olguța Vasilescu care recent declara următoarele:
«Da, e bine că Ioan Niculae este ajutat, că i se plafonează preţul la gaze», a declarat miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, Lia Olguţa Vasilescu!

❗Românii trebuie ajutați, nu Ioan Niculae! Nu un grup de interese obscure!

⁉️ Și totusi ma incapațânez să întreb: UNDE SE DUCE DIFERENȚA DE BANI ?!?”

#ÎndrăzneșteSăCreziÎnPSD