Cea mai valoroasă listă de candidați propusă de partidele politice în vederea alegerilor europarlamentare din 26 mai, lista Partidului Național Liberal!

1. Rareș Bogdan: unul dintre cei mai acizi critici PSD-ALDE, un om care a semnalat zi de zi abuzurile acestei guvernări din poziția de realizator TV;
2. Mircea Hava: prim-vicepreședinte al Partidului Național Liberal, primarul din Alba-Iulia, orașul cu cele mai multe proiecte de Smart-City din România;
3. Sigfried Mureșan: europarlamentar, negociator șef pentru bugetul Uniunii Europene, omul care a obținut despăgubiri pentru românii afectați de pesta porcină africană și negociatorul principal din partea Partidului Național Liberal pentru alegerea Laurei Codruța Kovesi în funcția de procuror-șef european;
4. Vasile Blaga: cel care își asumă negocierile pentru aderarea României la spațiul Schengen din partea Partidului Național Liberal;
5. Adina Vălean: europarlamentar, raportorul care a dus la desființarea taxei de roaming din Uniunea Europeană;
6. Daniel Buda: președintele PNL Cluj și europarlamentar, se bate pentru interesele fermierilor români în Parlamentul European;
7. Dan Motreanu: fost ministru al Agriculturii;
8. Falca Gheorghe vicepreședinte al Partidului Național Liberal, primarul Aradului, reprezentant al Alianței Vestului, entitate fondată pentru absorbția de fonduri europene;
9. Cristian Bușoi: vicepreședinte al Partidului Național Liberal, europarlamentar, se va bate pentru ca serviciile medicale din România să se racordeze la standardele europene și implicit pentru spitalele regionale;
10. Marian Jean Marinescu: vicepreședinte al grupului Partidului Popular European, se luptă pentru ca transportatorii români să nu fie defavorizați pe piața europeană;
11. Vlad Nistor: vicepreședinte PNL pe Relații Internaționale, omul care a fost alături de președintele Ludovic Orban la toate întâlnirile de nivel european;
12. Mihai Țurcanu: salvatorul locurilor de muncă din industria petro-chimică.